Přeskočit na menu Přeskočit na obsah

Olympijský T–mobile běh

Kategorie: Sport

Znáte „Vypouštění balónků pro Ježíška“? Tak podobně jsme ve středu 22. 6. vypustili na kilometrovou trasu kolem školy 40 prvňáků a druháků, včetně paní učitelky Menzelové 🙂

logo T-mobile olympijský běh

Přesně v 10 h se z rádia Radiožurnál ozval Martin Doktor a celý závod odstartoval. Byla to blesková akce, protože naši sportovci jsou trénovaní, natěšení a neustále sportovně naladěni. Nejrychlejší běžec – Matyáš Syrovátka – tak zdolal trasu 1 km dlouhou za 4:23:18!!!

V tréninkovém čase si běžci nejen trasu prošli, ale také si připravili vlastní malovaná trička, a tak nejen dobře běželi, ale také skvěle vypadali.

Kromě odměn pro vítěze a certifikátů pro všechny účastníky dorazily také křídy na chodník, kterými jsme s dětmi vytvářeli prostorové obrázky. Fotky z tohoto malování posíláme do doprovodné soutěže, kdy Eva Vrabcová, Kateřina Neumannová a další sportovci vyberou tu nejlepší. Nemusíme tedy hlasovat. Uf. No a to nejdůležitější – výsledky:

Výsledky 1. třídy

Konečné pořadí dívek:

  1. Šárka Krejdlová
  2. Amálka Augustová
  3. Marie Bouzová

Konečné pořadí chlapců:

  1. Pavel Pejchal
  2. Matěj Machalík
  3. Ondřej Malík

Výsledky 2. třídy

Konečné pořadí dívek:

  1. Adéla Ryšavá
  2. Tereza Svobodová
  3. Anna Holadová

Konečné pořadí chlapců:

  1. Matyáš Syrovátka
  2. Karel Čapek
  3. Šimon Sláma

Všem zúčastněným velice blahopřejeme a budeme se těšit na příští rok dalšího „vypuštění“ na trasu 🙂 Věříme, že do toho půjdete s námi!

Bc. Jiří Šembera, Lenka Kuchařová DiS.

Čestné uznání ZŠ Mládežnická za přípravu a organizaci Olympijského běhu udělené Českým olympijským výborem