Přeskočit na menu Přeskočit na obsah

Školní parlament

Kategorie: Škola

Ve čtvrtek 17. října proběhla první schůzka školního parlamentu Safari. Schůzky se zúčastnili zvolení zástupci ze všech tříd 2.stupně počínaje od 5. do 9. ročníku.

Na tomto setkání jsme si stanovili cíle a témata, kterým se budeme v tomto školním roce věnovat. Hovořili jsme o komunikaci mezi studenty a učiteli, o plánování akcí a projektů, které přispějí k dobré atmosféře a prostředí naší školy a o tom, jak efektivně reprezentovat zájmy všech studentů.

Součástí schůzky byla také volba nového vedení parlamentu. Mezi kandidáty se přihlásili Nikola Soukupová z 9.B a Tomáš Kadlec z 8.B. Velmi stručně představili svoje priority a poté již následovala veřejná volba. Velmi těsně zvítězil Tomáš Kadlec, Niky Soukupová byla zvolena místopředsedkyní.

Schůzka proběhla v přátelské atmosféře a již nyní se těšíme na další společné projekty a akce. Doufáme, že školní parlament a zvolení zástupci přispějí k tomu, aby se žáci ve škole cítili dobře, tím že se budou podílet a aktivně přispívat ke zlepšování školního prostředí.  Děkujeme Pumprová, Ježková