Přeskočit na menu Přeskočit na obsah

Level Bradlo.exe aneb pomoc Super Mariovi

Kategorie: KZČ Eldorádo, Škola

Je únor roku 2024 a na táborových sítích se objevila zpráva od velké počítačové postavy, kterou znají snad všichni. Zprávu o velkou pomoc tu zanechal sám velký Super Mário Bros. Dostal se do úzkých a poprosil dobrodruhy o pomoc zajistit záporného Lorda Gliče, který se rozhodl všechny počítačové hry zničit a pozměnit.

Celou výpravu zachránců se podařilo dát dohromady a hned první den prázdnin se na šedesát gamerů a gamerek vydalo na počítačovou základnu v Horním Bradle. Po příjezdu zjistili všechny potřebné informace a díky transformátoru se dostali do počítače a mohla začít záchranná akce na pomoc Mariovi. Aby nedošlo k velkým ztrátám nebo vzájemným soupeřením, rozdělili se zachránci na šest stejně výkonných a znalých týmů. Každý den se odehrával v jiné počítačové hře. Hned v první hře gamery přivítal Super Mário, který se stal nedílnou součástí celého dobrodružství. V dalších dnech si gameři zahráli jednu hru, kterou nechal Mario vždy večer nahrát a stáhnout.

Celou čtrnáctidenní cestu plnou Gličových nástrah a neférových kroků jeho kumpánů Botů, se herní družstva seznamovala jak se samotnou hrou, ale také musela dost často hru vrátit do původní herní kondice a tím ztěžovala práci Lordu Gličovi. Odměnou pro ně byly tokeny, které pak družstva mohla u obchodníka Villagera vyměnit za itemy, které zvyšovaly jejich XPčka. Celých čtrnáct dní si gameři a gamerky opravdu „zapařili“, prošli několika hrami (Sonic, Minecraft, Oheň a voda, Zombie, Mafie, Pac-Man, Pokemon go atd.) a nakonec se dokonce tváří v tvář setkali s lstivým Lordem Gličem. Za pomoci herních karet, které vybojovali ve hře se zombíky, nakonec Lorda Gliče porazili a našli i jeho skrytý poklad.

Po celou cestu záchrany si táborníci užili mnoho zábavy, sportování, seznámili se s novými kamarády, zazpívali si u táboráku, dokonce si užili celodenní výlet s hrou The Sims a samozřejmě i oblíbenou diskotéku.

Jako každý rok musím všechny táborníky i ty nejstarší, kteří se o ně starali, moc pochválit a moc bych jim chtěl touto cestou poděkovat za úžasných 14 dní.
Tak třeba za rok na viděnou u nového dobrodružství.


Super Šembik Mario Bros