Přeskočit na menu Přeskočit na obsah

Krabice od bot

Kategorie: Škola

Není nic hezčího, než když děti obdarovávají jiné dětem. Smyslem daru je snaha pomoci a udělat radost. Proto se první velkou akcí Parlamentu v tomto školním roce stala „Krabice od bot“.

Celá škola uspořádala dobrovolnou sbírku na pomoc dětem, které v životě neměly takové štěstí a které právě v tom nejkrásnějším období v roce ještě chtějí věřit na zázraky.  V tomto vánočním období se podařilo vybrat téměř 3000 korun.  Do sbírky se zapojili malí i velcí, děti i dospělí. Do krabic od bot se nakoupily dárky pro 14-tiletou slečnu a 9-tiletého chlapce. Mladou slečnu snad potěší kosmetika, školní potřeby, sluchátka a spousta maličkostí pro parádu – drobné šperky i  módní šál. Mladíkovi snad přinese radost Lego, pastelky, vodovky, stavebnice, hra a další drobnosti. Oběma dětem jsme krabice doplnili sladkostmi, které potěší i jejich mlsné jazýčky.

Za Parlament mnohokrát děkujeme všem, kteří se do sbírky zapojili. Přejeme každému, aby prožil pohodové vánoční svátky a budeme se těšit na další společná dobrodružství.