Přeskočit na menu Přeskočit na obsah

Výzva, která se neodmítá, aneb poslední vhazování pro ředitele

Kategorie: Škola, Sport

Výzva, která se neodmítá, aneb poslední vhazování pro ředitele


Před měsícem se na stole pana ředitele objevila oficiální výzva našich deváťáků na florbalové utkání. Jak už je známo, tak na Mládežce jsou učitelé sportovci tělem a duší, proto výzvu bez mrknutí oka přijali.
Celý měsíc probíhaly výběry hráčů a hráček do obou týmů, v rámci tělesných výchov docházelo i na společné „hecování“ a zjišťování taktik protihráčů. Den „D“ se uskutečnil 12. května. Atmosféra byla vynikající i díky fanouškům z řad spolužáků a v neposlední řadě těch nejhlasitějších dětí z družiny. O úvodní vhazování se postaral pan ředitel Géc a zápas tedy mohl začít. Florbalisté a florbalistky z devítky hned od úvodního hvizdu,ukázali, že zápas nebude procházka růžovou zahradou. Utkání mělo neskutečné tempo, šance se přelévaly z jedné strany na druhou, zákroky střídaly zákroky a na všech bylo vidět odhodlání se ukázat.

A jak to vše dopadlo? Myslím si, že na jednu velkou podtrženou jedničku, byl to pro všechny neskutečný sportovní zážitek a všichni si odnesou nezapomenutelné okamžiky se svými učiteli.


Všem moc děkujeme za předvedenou hru a zápal. Poděkování patří vedení školy, že vše přijali a podpořili. Poděkování i těm nejmenším za hlasitou podporu.

Tělocvikáři